Jornada de Voluntariat

Amb l’objectiu de posar en valor i acostar a la ciutadania el treball que realitza APACV, participem en la iniciativa de la Diputació d’Alacant celebrant el dissabte 15 d’abril una Jornada de Voluntariat als jardins del Palau Provincial.

Participem amb un estand informatiu des des va donar a conéixer al públic assistent la nostra labor, els nostres serveis i una mostra dels productes que es realitzen en els diferents tallers.

A través d’aquesta iniciativa pretenem difondre la nostra activitat associativa, així com sensibilitzar a la societat i promoure el voluntariat, un treball magnífic que realitzen de manera altruista i que és essencial per a la construcció d’una societat més justa i igualitària cap a les persones amb autisme.

La jornada, oberta a tota la ciutadania, es va desenvolupar en horari d’11.00 a 14.00 hores als jardins de la Diputació d’Alicante y va comptar, a més, amb activitats per als més xicotets com a tallers, inflables, exhibicions, un simulador de realitat virtual i música.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top