Formació

Formació a professionals, estudiants i voluntaris

L’Associació realitza aquest servei de formació, que entén de vital importància, en diversos fronts:

Estudiants

Acollint a estudiants perquè realitzen en el Centre les seues pràctiques pre-professionals i posant al seu abast els mitjans materials i humans que precisen per a completar la seua formació professional i universitària.

Voluntariat

Oferint informació i assessorament continuat al voluntariat que decideix col·laborar en la nostra entitat i desenvolupen la seua labor en l’atenció directa a les persones amb Autisme.

Cursos de Formació Pràctica

L’Associació, està preparant el Curs de Formació Pràctica sobre els Trastorns d’Espectre de l’Autisme.

La finalitat del curs és donar a conéixer les característiques i problemàtiques específiques de les persones amb TEA, permetent així als professionals una millor resolució dels problemes que es plantegen a l’hora d’avaluar, diagnosticar, tractar, educar i, sobretot, comprendre a les persones amb autisme.

A través de xarrades, debats, estudis de casos, una visita al Centre Infanta Leonor i l’elaboració de treballs individuals, es buscarà:

  • Transmetre als alumnes les característiques d’un trastorn la descripció i l’explicació del qual resulten complexes, oferint una mirada humana i comprensiva, alhora que pràctica i dinàmica.
  • Brindar una visió actualitzada de l’etiologia del quadre clínic dels TEA.
  • Aprofundir en les en les relacions existents entre els factors neurològics i l’Autisme.
  • Abordar la temàtica de la intervenció psicològica i educativa, així com la problemàtica de les alteracions de la comunicació, el llenguatge i la importància de l’entorn familiar i la col·laboració amb aquest.

El curs estarà dirigit per María Lafuente López, que posseeix un ampli coneixement en autisme.

La formació està dirigida a tot l’alumnat Universitari, professionals interessats i persones que desitgen preparar-se per a dur a terme tasques de voluntariat. Consta un total de 60 hores lectives dividides entre part teòrica i pràctica.

Els terminis d’inscripció s’obriran pròximament. Les places del curs s’atorgaran en rigorós ordre de pagament de les taxes i inscripció.

Tota la informació sobre el curs està disponible en els següents enllaços:

Scroll to Top